The blogs of top brand sport shoes The blogs of top brand sport shoes .

The blogs of top brand sport shoes

Bushido Nike Air Huarache Run Ultra sko

Dessverre er mange av egenskapene som produserer denne typen bagasjerom veldig effektive med hensyn til komplekse overflater, og sikrer dessuten at den er en mindre mengde perfekt for omtrent alt annet. Den spesielle Bushido II har mye mer støtdemping og også generell fleksibilitet sammenlignet med den autentiske modellen med bagasjerommet, men den forblir likevel en usedvanlig fleksibel støvel. Denne typen hardhet smusser sammen med mitt eget ganglag da partneren min og jeg slo ikke-tekniske turstier, og fjernet helt den spesielle ren bevegelsen til din mer smidige støvel, akkurat som Altra Timp 1. 5. Det største paradokset med Nike Classic Cortez sko Bushido II vil være det som for meg personlig produserte overflater som burde være rene og også vellykkede og skurrende og også vanskelige.

Et annet problem Min partner og jeg hoppet direkte inn i vil være filteret. Spesifikk dress med Bushido II begynte å være helt ikke komfortabel etter flere timer inne i bagasjerommet. Når det gjelder mine egne tær, som i tillegg vanligvis er relativt filter og lavere mengde, kunne partneren min og jeg knapt jobbe mer enn en times tid uten at mine egne tær trenger å føle trangt. Å øke 50 prosent Nike Air Max 97 Oransje/Svart Sko (CK9399 001) dimensjoner vil hjelpe denne saken, men trangheten kan likevel muligens redusere meg selv fra å velge Bushido II angående arbeider mer tid sammenlignet med et par timer.

seighet

Tøffhet har vært et visst robust nivå for dine ekte Bushido Nike Air Huarache Run Ultra-sko, så vel som det samme ser ut til å holde seg riktig for din Bushido II. Selv om vi til dags dato ganske enkelt har satt syttifem langt rundt skoene eller støvlene, handler folk allerede langt om ganske vanskelige overflater, som inkluderer et viktig nivå av off-trail. Til tross for at de spesielle overdelene virker ganske like mens de kom fra en singel om kvelden. Den spesielle yttersålen virker tilfeldig Nike Air Force 1 MID sko som brukes, men gir likevel muligens mange hundre eller så langt når det gjelder å leve fortsatt igjen. Til syvende og sist klarte ikke mellomsålen å ha fått trykk eller kanskje stappet der ute på noen måte.


برچسب: Nike Air Huarache،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲ خرداد ۱۳۹۹ساعت: ۰۱:۳۴:۴۲ توسط:konya fanny موضوع: