The blogs of top brand sport shoes The blogs of top brand sport shoes .

The blogs of top brand sport shoes

Asics Gel-Quantum Infinity Kengät Function Rapidly

Tämä julkkis Asics Gel-Kayano 25 -kengän Floatride Function Fast -palvelussa olisi AVOI-avaruusikäisen vaahtoreuna. Se on todella hankalampaa kuin Floatride. Sen lisäksi, että se pitää kaikki lujasti kaikkialla, kun menet matkalleni, useita rinteitä. Ones takajalka asetetaan reunaan. Se pitää jalkansa noin jalkatilassa ja pysäyttää liikkumisen sivuttain. Tätä AVOI: tä käytetään lisäksi tässä jalkaosaan tämän pohjallisen pohjassa nähden, että eräänlainen varsilautas pitää tämän keskijalan tiukempana verrattuna muihin juoksukenkäihin. Tuotteiden turvallisuus estää ylimääräisen pyörimisen tai ehkä pyörimisen.

Tämän AVOI-avaruusikäisen vaahtoreunan lisäksi saattaisi mahdollisesti olla vähän jalkakäytäväpöytä, joka ei ole täysin korkea kaikista, ja monet luurankojen sekoituspeittokuvat, jotka tarttuvat keskelle useita nauhojen silmukoita. Mitään ihmisiä ei ole paljon katseltu erissä, joissa on erilaiset kengät ja saappaat.

Tämä Floatride-funktio on nopeasti suunniteltu näyttämään niin nopeasti kuin pystyt. Sen vuoksi, Kun päätin olla odottamatta esinettä näkemästäsi tätä yritystä sellaisena kuin se on yleensä. Tämä AVOI-avaruuskauden vaahto reuna näytti suoritetun erittäin hyvin lisäksi, joka näytti olevan miellyttävä hämmästys.

Reebok Floatride Asics Gel-Quantum Infinity Kengät Function Rapidly -tuotteet

Tuotteet

Tämä Floatride Function Fast -tuotteet on yleensä vain vähän samankaltaisten Hoka H2o- ja Back-painikkeiden lisäksi. Yläpään yläpuolella on yksinkertainen, hieno verkko, jolla on sopiva jalkojen toe useiden sekoituskerrosten lisäksi keskijalusta. joista kiinni keskellä useita kengännauhapaikkoja. Hintaan 140 dollaria, kun kuvittelin hieman enemmän Asics Gel-Quantum Festa kengät ylöspäin.

Tämä hieno mesh-kieli kiinnitetään yleensä tämän pohjallisen alle Asics Gel-Surveyor 5 -kengän muuttuvaan häähihnaan, jolla on usein alue. Tämän kielen syvyys tunnistaa hyödylliseksi, vaikkakaan se ei välttämättä ole kovinkaan pitkä. Tämän jälkeen tämä kieli hiipii tyylikkäästi näiden nauhojen korkeimman tason alapuolella. Se vaatii suhteessa 1/4 puolen tuumaa paljon enemmän tavaraa. Onneksi tämä kieli päätti olla lieventämättä kohti jalkaan liittyviä piirteitä.

Tämä kaula-aukko, vaikkakin pieni, sisältää vähärasvaisen, vaikkakin hyvän määrän aluslevyä takajalan k-kuppien lisäksi.

Nämä nauhat eivät ehkä ole hyviä. Siellä 'on uskomattoman laiha ja erittäin hankala kääre auttaa. Siellä' ei ole tavoitettavissa auttamaan käärettä, jos sinulla on suojakäsineitä. Minulla oli toive siitä, että monet ihmiset työskentelevät erilaisilla asioilla nauhoilla, joilla on ennakoitavissa olevat tulevaisuuden iteraatiot toiminnassa nopeasti.


برچسب: Asics Gel-Quantum Infinity،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱ خرداد ۱۳۹۹ساعت: ۰۱:۱۸:۵۷ توسط:konya fanny موضوع:

{COMMENTS}
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :